Komplet NOVI VELIKI KOMENTAR ZAKONA O RADU i VELIKA PRAVNA KNJIGA UZORAKA po novom Zakonu o radu s komentarom 2015

kompletZoR2015

ISKORISTITE 20% POPUSTA, KOJI VRIJEDI U KOLOVOZU 2018

1. NOVI VELIKI KOMENTAR ZAKONA O RADU!

 

Autori knjige su priznati stručnjaci–praktičari u području radnih odnosa Kristina Alija Hrastinski, dipl. iur. i Darko Graf, dipl. iur.

 

Odredbe novog Zakona o radu odražavaju se na svakodnevno poslovanje svih poslodavaca u Republici Hrvatskoj, bez obzira na njihovu veličinu!

U stručni izdaji je obuhvaćen tekst novog Zakona o radu s pripadajućim komentarima uz svaki pojedini članak, iz kojega čitatelji mogu saznati kako se pojedina odredba zakona u praksi primjenjuje, što konkretno znači za određeni radni odnos, prava i obveze radnika, poslodavca i slično, uz navedene primjere kod pojedinih odredbi novog zakona i ustaljene sudske prakse kod određenih, najproblematičnijih, instituta radnog prava.

 

2. VELIKA PRAVNA KNJIGA UZORAKA po novom Zakonu o radu s komentarom 2015.

 

»Velika pravna knjiga uzoraka 2015.« je novi priručnik (izašao iz tiska u srpnju 2015.) i logičan nastavak stručnog priručnika »Veliki komentar novog Zakona o radu«,. Izdavačka kuća Poslovna Literatura iz Zagreba u suradnji s autorima-praktičarima Kristinom Alija Hrastinski, dipl. iur. i Darkom Grafom, dipl. iur., pripremila je stručno izdanje koje predstavlja praktičnu pomoć u primjeni novog Zakona o radu, koji je stupio na snagu u kolovozu prošle godine. Ova sistematična zbirka uzoraka i primjera različitih odluka, dopisa, ugovora, tužbi, sporazuma i drugih pisanih dokumenata koji nastaju u redovitom praktičnom bavljenju radnim pravom, sadrži i komentare pojedinih situacija te moguće načine njihovog rješavanja u skladu s novim radnim zakonodavstvom.

 

Knjige su namijenjene prije svega poslodavcima (upravama-direktorima, odgovarjajućim stručnim službama i radničkim vijećima), sindikatima, tijelima državne uprave (posebice uredima državne uprave u županijama, odnosno Gradu Zagreba nadležnim za poslove rada i inspektorima rada), lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, udrugama, ustanovama, sudstvu, pravobraniteljima, odvjetnicima, ali i širem krugu osoba koje se bave radnim odnosima.

 

20% POPUSTA ZA KOMPLET (1+2) i GRATIS ELEKTRONSKE VERZIJE!

 

Iskoristite 20% popust za komplet stručnih izdaja Veliko komentar Zakona o radu i Velika pravna knjiga uzoraka po novom Zakonu o radu 2015. Uz knjige (tvrdi uvez), dobivate i gratis elektronske verzije (e-book) koji se čitaju na trenutno svim dostupnim platformama (windows, mac, linux, iphone, android…). Program Vam omogućuje brzo traženje po elektronskom zapisu i ispis određenog dijela knjige.

 

Knjige su na zalihi šaljemo jih odmah!

 

Cijena komplet priručnika u narudžbi …………………. 2.224,00 Kn
Cijena s 20% popustom …………………. 1.779,20 Kn
(U cijenu nije uračunato 5% pdv-a)

 

Komentari su zatvoreni.