Kontakt

Izdavačka kuća Poloslovna Literatura d.o.o. je ambiciozno, dinamično i kreaktivno poduzeće kojoj je osnovna djelatnost izdavaštvo, promotivne djelatnosti i djelatnosti pružanja marketinških usluga, sa sjedištem u Zagrebu.

 

U našem radu prvenstveno vodimo računa o stručnosti, aktualnosti, preglednosti pri upotrebi naših priručnika. Učinkovito se prilagođavamo najsuvremenijim poslovnim trendovima s namjerom da našim naručiteljima nudimo kvalitetnu poslovnu literaturu priznatih provjerenih stručnjaka koji pokrivaju različite segmente poslovno-pravne, kadrovske i financijske literature. Organiziramo razne stručne poslovne seminare savjetovanja, izobrazbe za poduzetnike i javnu upravu na temu poduzetništva, marketinga i pravnog zakonodavstva itd.

 

Svojim poslovanjem garantiramo pouzdanost. Nadamo se da će naša izdanja naći i svoje mjesto na jednoj od polica u Vašem uredu.

 

Veselimo se zajedničkoj suradnji s Vama na obostrano zadovoljstvo.

 

Izdavačka kuća Poslovna literatura d.o.o.
Cirkovljanska 2
1000 Zagreb
telefon 01/5802 496
faks 01/5801 380
e-mail: info@poslovna-literatura.eu
OIB: 61452840082
Račun: 2503007-1100073037 Sberbank d.d.

 

 

[contact-form subject=”Kontakt – Poslovna literatura d.o.o.” to=”info@poslovna-literatura.eu”] [contact-field label=”Ime” type=”text” required=”true” /] [contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Poruka” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]